Plata

THEMS Manufacture iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

  1. Online prin card bancar : Plata se efectueaza in deplina siguranta prin procesatul de plati online PayU
  2. In numerar, la livrare (sistem ramburs)

Livrare

Costul livrarii este de 15 lei pentru Romania.

Termenul de livrare este de maxim 5 zile lucratoare, de la data preluarii comenzii.  Livrarea se face prin intermediul unei firme de curierat, la adresa mentionata in comanda.

Retur

Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului, intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, fara invocarea unui motiv si fara penalitati, conform legii comertului la distanta (Ordonanta Guvernului nr. 34/2014)

Cheltuielite directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator.  

Te rugam sa ne instiintezi de intentia de a returna/schimba produsul, printr-un e-mail la adresa [email protected] care sa contina:

  • numele pe care s-a facut comanda,
  • numarul comenzii,
  • produsul pe care doresti sa-l returnezi/schimbi
  • contul IBAN (in cazul in care doresti sa il returnezi )

Produsul pe care doresti sa-l returnezi/schimbi, trebuie trimis catre noi printr-un curier organizat de tine (in afara de Posta Romana) la adresa: Str. Delea Veche nr 47 etaj 9 ap. 56, sector 2, Bucuresti

Rambursarea contravalorii produsului returnat, mai putin costurile cu livrarea produsului, se va face in cel mult 14 de zile de la Retur prin transfer bancar in contul IBAN sau pe card, daca ai platit cu cardul.

Te rugam sa te asiguri ca produsele comandate sunt returnate in aceeasi stare in care au fost primite. Produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de purtare sau spalare si trebuie sa aiba toate etichetele atasate. Returneaza produsul in ambalajul initial sau intr-un ambalaj care sa nu permita deteriorarea produsului pe durata transportului.

Daca produsele returnate nu corespund conditiilor de mai sus, ne rezervam dreptul de a nu iti returna contravaloarea produselor, urmand sa iti retrimitem coletul.