Fashion news

Culorile si semnificatia lor

Noi la TheMs dam o importanta mare culorilor din care facem produsele. De ce ? Pentru ca fiecare culoare are o semnificatie. Iata ce semnifica cele trei culori alese: rosu, roz , galben.

Rosul

Simbolizeaza caldura, foc, pasiune, entuziasm, putere, sanatate, pofta de viata dar si agresiune.
Rosul scoate in evidenta sensibilitatile observatorului, fiind deci o culoare foarte puternica. De aceea rosul capteaza foarte repede atentia.
Sunt extravertiti si de cele mai multe ori ii gasiti petrecand si razand. Da, dar de la atat de mult entuziasm, poate deveni agitat, incapatanat, irascibil, agresiv, impulsiv, repezit si foarte nerabdator. Chiar daca asculta opiniile altora, si le asculta politicos nu oricum, fac numai ce vor si cand vor. Aveti tendinta de a fi foarte protector atat cu sine cat si cu cei din jur. Exista si persoane linistite care prefera rosul, care pot emana calitatile calde, puternice, rezistente si datatoare de viata ale culorii, sau isi mascheaza foarte bine adevaratele sentimente sub un exterior sobru.

Asa am creat rochia rosie:

ruby dress

ruby dress

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Rozul

Este o culoare care il face pe cel care il poarta sa iubeasca lumea, fiind deci culoarea dragostei si totodata cea mai romantica si afectiva culoare. Totodata, rozul este si culoarea sexualitatii. Este si simbolul unei iubiri in tacere. El are rolul de a calma si de a imbuna sentimentele.
Oamenii care prefera Rozul sunt fermecatori, talentați, romantici, prietenosi, dulci, simpatici, blânzi, omenosi, dragastosi, afectuosi, cu o tendinta de nevinovatie și un pic de naivitate. Femeile tind sa fie materne, protectoare si isi doresc o viata indestulatoare, pusa la adapost. Oamenilor „roz” le place sa se simta iubiti si in siguranta, probabil dorind sa apara delicati si fragili.

Asa am creat rochia roz:

peony dress

peony dress


Galben

Este culoarea intelectului si a mintii. Este o culoare ce induce pozitivism, pofta de viata si veselie si semnifica: spirtit analitic, creativitate, inteligenta, spontaneitate si incapatanare. Persoanele care prefera culoarea galben au un simt al vestimentatiei ridicat si sunt mereu atente la noile tendinte in materie de moda. Si nu numai atat dar cei care prefera galbenul dau dovada de optimism, originalitate, imaginatie, idealism, creativitate, intelepciune. Sunt sprituali, perspicace, empatici, interesati de tot ce misca, buni afaceristi, cu un dezvoltat simt al umorului, de incredere, buni confidenti, tot timpul in cautarea noului si autodepasirii, generosi, veseli, luminosi si cu idealuri inalte.

Asa am creat rochia galbena:

honey dress

honey dress

 

One thought on “Culorile si semnificatia lor

  1. Mihaela spune:

    Roz-ul este preferatul meu.

Comments are closed.